Randers
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 16. oktober 2018

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 16. oktober 2018

DR1

01:00  

Hun så et mord (84)
Hun så et mord (84) Jessica er blevet inviteret til den berømte vingrosserer Salvatori Gambinis 75-års-fødselsdag. Gambini har samlet hele sin familie omkring sig, men idyllen varer ikke længe. For snart bliver der begået et mord...

01:45  

Bonderøven 2016 (8)
Bonderøven 2016 (8) Sæson 16. Der sker fremskridt i det nye stuehus. I stuen lægger Frank træfiberisolering oven på muslingeskallerne, og ude i bryggerset hjælper Alma med at lægge rivenet ud for at gøre klar til gulvvarme. I år har Frank besluttet sig for, at kåldyrkningen i køkkenhaven skal lykkes, så han må tage væk fra Kastaniegården for at høste ny viden. Og så har koen Leonora fået en tyrekalv, hvilket betyder, at Frank nu kæmper med kalven om Leonoras mælk.

02:15  

Kender du typen 2013 (5)
Kender du typen 2013 (5) Hvilken kendt dansker bor helt alene i en kæmpe lejlighed med ikke færre end 11 værelser? Det er en omfattende og farverig rundtur, som livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau kommer på i Kender du typen? Kan de mon gætte, hvem det er, der altid kommer piskefløde i kaffen, og som har inspireret en kunstner til et maleri med erotiske undertoner? Gæt med på Facebook, og snak om programmet på de sociale medier med #KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 20.11.13

02:55  

Hammerslag (1:10)
Hammerslag (1:10) Efterårets første udgave af Hammerslag foregår på Sydsjælland, hvor vi starter med havudsigt i landsbyen Bisserup. Herefter går turen til Vordingborg centrum, hvor en tilflytter fra København har købt en lejlighed. Noget som ifølge den lokale mægler ikke er noget særsyn. Det er det til gengæld, at tømmermesterens eget hus er til salg - og det er da heller ikke ligefrem håndværkersjusk, der præger udsendelsens sidste bolig nær Vordingborg. Vært: Christian Degn

03:35  

Skattejægerne 2013 (3)
Skattejægerne 2013 (3) Jesper Bo skal på jagt efter nye malerier til sin antikbutik på Frederiksberg, og han ved lige præcis, hvad han skal kigge efter. Og så har en kunde i butikken en speciel gaveidé til sin datter på 11 år. I Struer har den nye skattejæger Eva Hedegaard travlt med at pakke nye varer ud. Hun har hele to butikker, hun skal holde styr på, og problemet er, at begge steder allerede er propfyldte. Hos Jan Helmer er der indlevering af ting til den kommende auktion. Jan håber inderligt, at der kommer masser af møbler, men tingene går ikke helt som forventet. Sendt første gang 27.03.13

04:05  

Pop up - Spis Helsingør
Pop up - Spis Helsingør Claus Meyer står med en udfordring: Kan man bygge en restaurant på en togstation og lave flere retter mad til 1000 mennesker på bare 12 timer, når menuen skal laves af lokale råvarer og kun med hjælp fra frivillige hænder og et lille hold af betroede medarbejdere? Følg kampen mod uret i Helsingør, hvor maden bringes ud med eksotiske dyr.

04:55  

Gintberg på Kanten - Rødovre
Gintberg på Kanten - Rødovre Komiker Jan Gintberg er taget på antropologisk rundrejse i de danske forstæder. I aften er turen kommet til den københavnske vestegn, nærmere betegnet Rødovre. Her kigger Jan Gintberg blandt andet på verdens største samling af kapsler, Nordens største reptilmesse og så møder han fanklubben Bulls Eye og tager til ishockeykamp med Rødovres stolthed, Mighty Bulls. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Frilandshaven (5:8)
Frilandshaven (5:8) Jørgen Skouboe høster bl.a. rosenknopper, rosmarin og ingefær i renæssancebedet. I Anne Hjernøes udekøkken bruges det høstede til vagtler i hedvin, glaserede gulerødder og ris a la mande med rosenblomstsirup. Jørgen laver en ny skulptur, til haven, som også er en støvlerenser. Sendt første gang 14.06.09.

05:55  

Bag Danmark med Tobias - Hundested
Bag Danmark med Tobias - Hundested Tobias Hamann-Pedersen tager til Hundested, hvor Jorun Magnussen har lavet sit eget hjem om til et opholdssted for unge piger, der har været udsat for omsorgssvigt. Jorun har viet hele sit liv til at hjælpe, og det fortjener et kæmpe skulderklap. Så sammen med to af de unge fra opholdsstedet overrasker Tobias Jorun med en ganske særlig kage, der indeholder spiseligt papir og en masse ord.

06:25  

Søren Ryge - Min sommerferie
Søren Ryge - Min sommerferie Her i den mørke tid må det være passende at sende et program om noget af det lyseste: barndommens sommerferier. Søren Ryge P. har haft en hel stribe - altid samme sted - og genoplever dem. Det er badeture, fisketure, stejle bakker, en rigtig bedstemor, løbske heste og meget mere. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen. Sendt første gang 13.12.05

06:55  

Horisont
Horisont

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Sidste omgang i Whiskybæltet (2:2)
Sidste omgang i Whiskybæltet (2:2) Når de rige drikker. Rige og kendte står frem og viser bagsiden af det søde liv - med drinks og stoffer. Modellen Oliver Bjerrehuus kæmper med alkohol, stoffer og ballade i medierne, men drømmer om et roligt familieliv. I en selvhjælpsgruppe for erhvervsledere, kunstnere og tv-stjerner i det mondæne Vedbæk, søger han hjælp for at finde en vej ud af rusen.

08:55  

Kender Du Typen? - Med hængekøje og mandehule
Kender Du Typen? - Med hængekøje og mandehule Kender Du Typen? er draget til Humlebæk i det nordlige Sjælland for at besøge en type, som elsker at hænge ud i sin mandehule og høre Bruce Springsteen. Livsstilsekspertene Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup skal regne ud, hvilken kendt dansker der ikke ejer et fjernsyn og som elsker at slænge sig i sin hængekøje. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:31  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

01:30  

Soundbreaking - Rytmesporet
Soundbreaking - Rytmesporet Hvis vokalsporet er en sangs hjerte, så er rytmen melodiens krop. Det er rytmen, der går i mellemgulvet på os og betyder, at vi ikke kan stå stille. Men også her er der foregået en kolossal udvikling fra trommer og bas til rytmeboks og elektronik.

02:20  

Det franske politi indefra (9:12)
Det franske politi indefra (9:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3)
Uranium - stoffet der ændrede verden (2:3) I det nordlige Australien fortæller de indfødte folk legender om de steder, hvor der findes uran, at en stor skabende ånd sover under jorden, og at en forstyrrelse af denne ånd vil udløse en katastrofe. Men fra asken fra de dødbringende atombomber over Hiroshima og Nagasaki i 1945, blev uran til en del af den fagre nye verden. Det samme stof, der havde ødelagt hele byer kunne nu udnyttes til at skabe grænseløs energi og behandling af kræft.

08:55  

Mobbet på arbejdet
Mobbet på arbejdet Mobning koster ikke alene samfundet mange penge, men er også en af de ting, der virker mest sårende eller endda invaliderende for den enkelte i det moderne samfund - i skolen, på arbejdspladsen og på nettet. Men hvordan skal vi forstå fænomenet mobning, tæmme det og måske finde måder at bekæmpe det på? Her fortæller både ofre og mobbere, og psykologer fortæller, hvordan en mobbers hjerne udvikler sig og frontallappens betydning for evnen til at føle empati for andre.

DR3

00:15  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:55  

Stephen Hawkings univers (1:3)
Stephen Hawkings univers (1:3) Er vi alene i universet? Den anerkendte britiske videnskabsmand Stephen Hawking gransker et af de største mysterier i menneskehedens historie - om der findes liv et andet sted i universet.

01:40  

For grim til kærlighed (2:4)
For grim til kærlighed (2:4) Julies krop er deform, og der findes ingen kur, der kan få hende til at se normal ud. Hun har gennemgået en stor operation, hvor lægerne har forsøgt at fjerne puklen fra hendes ryg. Hun må dog sande, at det kræver andet og mere end operationer, at turde åbne op for kærligheden. Men et godt sted at starte er at være ærlig med sine følelser. Julie samler mod til at mødes med Tobias, og for første gang fortælle en fyr, at hun er vild med ham.

02:15  

For grim til kærlighed (3:4)
For grim til kærlighed (3:4) Julies krop er deform, og kan ikke lade være at give udseendet skylden, da hun bliver brændt af på sin første date nogensinde. Der er imidlertid andre fyre i farvandet, men ingen falder i hendes smag. Sætter Julie barren for højt, eller bunder hendes kræsenhed i noget helt andet? Julie tager med veninderne til København for at få et tiltrængt afbræk fra Randers, og i mellemtiden har hendes gode ven, Tobias, lagt en plan.

02:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:45  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:45  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:20  

Mata Hari - spion og sexsymbol
Mata Hari - spion og sexsymbol Den berømte hollandske erotiske danser, Mata Hari (1876-1917), er indbegrebet af skønhed og feminin forførelse. Hun betog tidens mest indflydelsesrige mænd, men blev midt under Første Verdenskrig arresteret af franskmændene for at spionere for Tyskland og hængt. Men forrådte Mata Hari virkelig de hemmeligheder, der blev hvisket til hende på puden af indflydelsesrige elskere? Var Mata Hari, verdens mest berømte og smukkeste spion, skyldig?

01:15  

Natportieren
Natportieren Tolv år efter afslutningen af 2. Verdenskrig arbejder den tidligere SS-officer Max som natportier på et hotel i Wien. Her møder han tilfældigt Lucia, som han udnyttede seksuelt i den kz-lejr, hvor han var lejrchef. De har knapt genkendt hinanden, før de genoptager deres herre-slave-forhold. Til stor skepsis for Max's gamle SS-kammerater. Max: Dirk Bogarde. Lucia: Charlotte Rampling. Instruktion: Liliana Cavani.

03:10  

Australiens historie (5:6)
Australiens historie (5:6) "1942-1975" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Det lykkedes under 2. Verdenskrig at redde det australske kontinent fra en japansk invasion. Efter krigen forsøgte man aktivt at få så mange immigranter som muligt fra Europa. Mellem 1948 og 1975 ankom der mere end to millioner, og mange fik arbejde i en blomstrende efterkrigsøkonomi og statslige infrastrukturprogrammer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

04:05  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

04:55  

Dagens sang: I dit korte liv
Dagens sang: I dit korte liv - sunget af et af DR's kor.

06:40  

Taxa (45:56)
Taxa (45:56) Det er nytårsaften, og det hele koger. Mike får en kendt politiker op, som vil belønne ham rigeligt for at kunne forblive anonym. Men har han andre grunde end privatlivets fred til at sætte så stor pris på Mikes tavshed? Da Fie kommer hjem fra nytårsfest og har indtaget andet end spiritus, reagerer Lotte hurtigt og voldsomt, mens René går langt over stregen, da han igen skal hjælpe Gittes veninde Lulu, og Andreas tager på udflugt med en gammel ven. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Henning Jensen, Henrik Larsen, Laura Christensen, Lars Knutzon, Otte Svendsen, Janus Bakrawi, Puk Scharbau, Charlotte Munck og Mette Munk Plum. Manuskript: Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

07:20  

Taxa (46:56)
Taxa (46:56) Mike har samvittighedskvaler og er på vej ud i store problemer, efter han har lovet den kendte politiker Karsten Toft anonymitet og afgivet falsk forklaring til politiet i forbindelse med et bestialsk mord. Lotte får et godt råd, efter hun i lufthavnen har samlet en kunde op, som har mistet både bagage og ledsagere på vej til København. Mens Herman fra City-Bilen tilbyder Peter hjælp til at styrke sin position i Krone-Taxa, er Andreas igen hjælpsom, da René er blevet hjemløs. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Helene Egelund, Torben Jensen, Jens Jørn Spottag, Lars Knutzon, Henrik Larsen, Nikolaj Lie Kaas, Torben Jetsmark, Sara-Marie Maltha, Henning Jensen, Ikponwosa Odiase, Liv Corfixen, Kim Jansson, Anna Britt Mathiassen og Ian Tomkins. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Stig Thorsboe. Instruktion: Rumle Hammerich. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Fred hviler over land og by
Dagens sang: Fred hviler over land og by - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Grizzy og lemmingerne (40)
Grizzy og lemmingerne (40)

06:05  

Grizzy og lemmingerne (41)
Grizzy og lemmingerne (41)

06:15  

Thunderbirds (22)
Thunderbirds (22) Parkers køreskole

06:35  

Wild Kratts (21)
Wild Kratts (21)

07:00  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

07:10  

Klassen - Kopi-piger (245)
Klassen - Kopi-piger (245)

07:20  

Junglebanden
Junglebanden

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Adventure Time 6 - Noget stort
Adventure Time 6 - Noget stort

08:10  

Adventure Time 6 - Ocarina
Adventure Time 6 - Ocarina

08:35  

Adventure Time 6 - Nemesis
Adventure Time 6 - Nemesis

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (3)
Den fortryllede karrusel (3) Den magiske lampe

05:15  

Søpapegøjernes ø II (20)
Søpapegøjernes ø II (20) Den første sne

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fest med flagermus

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (3)
Ramasjang Mysteriet V (3) Der er ballade i Ramasjang! Der er nemlig en, der har været så fræk at stjæle Brunos saltbøsse. Men hvem kan det dog være, der har brug for salt? Er det Preben Pølsesnak, Reichardt Thomsen eller en helt tredje? Husk at se med om Kristian, og dagens hjælper Julie, kan fange skurken!

06:00  

Chuggington (15)
Chuggington (15)

06:10  

Morten Skildpadde II (12)
Morten Skildpadde II (12) Mortens paddepost + Go´bedringskortet

06:35  

Sprinter Galore II - Olde (7)
Sprinter Galore II - Olde (7) Magnus og Viola tager Sprinter med op på hospitalet, så Sprinter kan reparere Olde, der er blevet meget syg. Men Olde kan ikke repareres, siger hun. Og hun vil faktisk heller ikke. Hun vil gerne bare have fred og sover stille ind kort tid efter. Magnus er ked af det. Det er bare det med, at han så aldrig skal se hende igen. Aldrig er bare lang tid ...

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Tiderne skifter

07:05  

Vitello - bliver forretningsmand (4)
Vitello - bliver forretningsmand (4) I fjernsynet hører Vitello om en smart fyr, der har tjent en million kroner ved at købe billigt og sælge dyrt. Så nu skal Vitello og hans venner bare lige finde noget billigt der kan sælges...

07:15  

Astrid - Astrid er storesøster (2)
Astrid - Astrid er storesøster (2) Astrid hilsner på i børnehaven Astrid er ret stor. Så stor at hun er storesøster til Adrian. Men Astrid er også så stor, at hun er begyndt i skole. Men Astrid savner førskolen, hvor Adrian nu går. Nu skal hun følges med far hen og hente Adrian og hilse på de gamle kammerater

07:20  

Mini MGP Rullinge-værkstedet (12)
Mini MGP Rullinge-værkstedet (12) I dag får Silja besøg af to dejlige børn i sit kreative værksted og sammen vil de give dig gode bygge-fif til, hvordan du får lavet sjove øjenbryn til dine rullinger.

07:30  

Alpha og Omega - De store ulvelege
Alpha og Omega - De store ulvelege Nogle af ulvene hører om De Store Ulvelege, og de beslutter sig for at lave et hold. Kate er udenbys, så Humphrey bliver deres træner. Mon de taber eller vinder?

08:15  

Alpha og Omega - Ferie med familien
Alpha og Omega - Ferie med familien Vær forberedt på et hylende sjovt filmeventyr fyldt med action, gode grin og ømme øjeblikke, når Kate og Humphrey tager deres hvalpe med på deres første familieferie!

 
DR1

09:35  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:40  

En ny begyndelse (8)
En ny begyndelse (8) Elizabeth har fået et hjertetilfælde, men forventes at komme sig fuldstændig. Jack plejer hende, og i sin medicinrus er hun tæt på at afsløre en dyb hemmelighed. På grund af Elizabeths skrøbelige helbred beslutter Anna og Gino at vente med at fortælle deres familier, at de har et forhold. Alligevel er der nogen, der opdager deres hemmelighed.

10:30  

Antikkrejlerne XVI (16)
Antikkrejlerne XVI (16) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XVI (17)
Antikkrejlerne XVI (17) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:40  

USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8)
USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Den 11. februar 1990 blev den sydafrikanske ANC-leder Nelson Mandela løsladt efter 27 års fangenskab. Den 2. august 1990 ledte USA en international koalition i den første Golfkrig rettet mod Irak, der havde invaderet Kuwait, og valget af den kun 46 år gamle Bill Clinton til præsident i 1992 indvarslede et generationsskifte i Det Hvide Hus.

10:25  

USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8)
USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Bill Clinton var den første amerikanske præsident, der var født efter 2. Verdenskrig, og trods den massive modstand han mødte i det politiske liv, var det en tid kendetegnet af fred, velstand - og en rigsretssag!

11:05  

Smag på Marseille med Anthony Bourdain
Smag på Marseille med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:45  

Smag på Istanbul med Anthony Bourdain
Smag på Istanbul med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

10:50  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:30  

For grim til kærlighed (2:4)
For grim til kærlighed (2:4) Julies krop er deform, og der findes ingen kur, der kan få hende til at se normal ud. Hun har gennemgået en stor operation, hvor lægerne har forsøgt at fjerne puklen fra hendes ryg. Hun må dog sande, at det kræver andet og mere end operationer, at turde åbne op for kærligheden. Men et godt sted at starte er at være ærlig med sine følelser. Julie samler mod til at mødes med Tobias, og for første gang fortælle en fyr, at hun er vild med ham.

DR K

09:20  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Den 5. januar 1946 gennemførte den danske stat den første af de 46 henrettelser, som fandt sted efter Anden Verdenskrig. Dødsstraffen blev indført med tilbagevirkende kraft og blev derfor i eftertiden stærkt kritiseret. Vi møder een af de politifolk, som blev udvalgt til at henrette de dødsdømte ved skydning. Det er første gang siden krigen, at et så centralt vidne står frem offentligt.

10:00  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Abortspørgsmålet har været et af dette århundreds følsomme politiske emner. Indtil 1930 lød straffen for abort: "Et frugtsommeligt Fruentimmer, der forsætligt fordriver sit Foster eller dræber det i "Moders Liv" anses for Straffearbejde i 8 år". 100.000 af kvinder fik frem til loven om fri abort i 1973, foretaget illegale aborter. Her kan seerne møde en række kvinder, der har fået foretaget aborter både før og efter loven om fri abort. Tilrettelæggelse: Helle Vibeke Riisgaard.

10:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (4:12) Om unionstiden, d.v.s. fra 1340 til 1523. Tyske fyrster og tyske hansekøbmænd stod på spring til at underlægge sig hele Skandinavien politisk og økonomisk. De nordiske lande mærkede truslen, og for at afværge den sluttede de sig sammen i Kalmarunionen. Sendt første gang i 1982.

11:40  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (5:12) Om adelsvældets storhedstid, 1523-1625. Den katolske kirke blev omstyrtet af den lutheranske reformation og efterlod den verdslige adel som den herskende klasse. Samtidig trak det op til et nyt storpolitisk opgør med Sverige Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

09:00  

Sagnene om det Skjulte Tempel
Sagnene om det Skjulte Tempel Tre søskende stikker af fra en guidet templetur i en jungle og bliver kastet ud i noget af en mission med forhindringer, de skal gennemføre for at slippe afsted med livet i behold.

10:05  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

10:06  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

10:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

10:30  

Klassen - Din far er en nar (129)
Klassen - Din far er en nar (129) Frederik overtaler Mads til at starte til fodbold. Mads bliver hurtigt uenig med træneren, som uheldigvis er Frederiks far.

10:40  

Klassen - Torsken i tasken (130)
Klassen - Torsken i tasken (130) Martine finder en torsk i sin taske og beskylder Frida for at have lagt den der. Men hvem lagde den der i virkeligheden?

10:50  

Klassen - Vild med den samme (131)
Klassen - Vild med den samme (131) Frederik og Mads er vild med den samme pige. Men er hun overhovedet vild med en af dem?

11:00  

Klassen - Martines private billede - del 1 (132)
Klassen - Martines private billede - del 1 (132) Frida er jaloux på Martine over at Frederik viser hende interesse. Hun lægger en snedig plan.

11:15  

Klassen - Martines private billede - del 2 (133)
Klassen - Martines private billede - del 2 (133) Fridas plan får alvorlige konsekvenser for hende selv.

11:25  

Klassen - En pinlig hemmelighed (134)
Klassen - En pinlig hemmelighed (134) Mads lokker Caroline med i kælderen for at finde inspiration til skoleavisen. De gør et overraskende fund.

11:35  

Klassen - Makeup or Not (135)
Klassen - Makeup or Not (135) Caroline vil være voksen og Aida hjælper hende med at lægge makeup. Martine er ikke tilfreds med den nye Caroline.

11:45  

Klassen - Mikkel har ingen venner (136)
Klassen - Mikkel har ingen venner (136) Mikkel har ikke særligt mange venner, så han prøver at få Mads og Frederik med hjem til sig selv.

11:55  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 1 (137)
Klassen - Martines store hemmelighed - del 1 (137) Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.

DR Ramasjang

09:00  

Cirkus Summarum 2017
Cirkus Summarum 2017 Cirkus Summarum er et musikalsk magisk cirkusshow for hele familien. Her får du skønne sange, farlige luftnumre, poesi, skøre klovnenumre og ikke mindst sjove overraskelser. Mød alle vennerne fra DR Ramasjang - Bamse, Bruno, Hr. Skæg, Motor Mille, Onkel Reje med flere. Forestillingen er fyldt med dans og musik leveret af skønne dansere og et rigtigt cirkusorkester bestående af DR Big Band.

10:35  

Vitello - napper en kat (2)
Vitello - napper en kat (2) Vitello og Max og Hasse og William kunne godt tænke sig cirka 10 millioner kroner. Så de beslutter sig for at nappe nogens kattekilling og kræve virkelig mange penge for at aflevere den igen ...

10:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Den magiske pil

11:00  

Junglebogen (16)
Junglebogen (16) En stor familie.

11:10  

Lille Roy (12)
Lille Roy (12) En sød tand

11:25  

Masha og Bjørnen (9)
Masha og Bjørnen (9) Det' bare børn

11:30  

Gurli Gris II (2)
Gurli Gris II (2) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

11:35  

Den lille prinsesse (12)
Den lille prinsesse (12) Den lille prinsesse har fået besked på, at hun skal være sød hele dagen, hvis hun vil være med til at pynte juletræet. Men det er nemmere sagt end gjort.

11:50  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

DR1

12:00  

Bonderøven 2016 (9)
Bonderøven 2016 (9) Sæson 16. På Kastaniegården har Frank travlt med udplantning i både drivhus og køkkenhave. Han satser han på at få bedre kål, så udover at plante kålplanterne dybt, tildækkes bedet med insektnet, i håbet om at holde kålsommerfuglene ude. En poppelstamme skal blive til dejtrug, og det kræver både hammer, mejsel og økse. Og så får koen og den lille tyrekalv serveret nyslået kløvergræs.

12:30  

Kender du typen 2013 (6)
Kender du typen 2013 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau må gå gennem ild og vand for at finde ud af hvilken kendt dansker, vi besøger. Hovedpersonen sejler nemlig meget og gør noget helt usædvanligt for at holde ild i brændeovnen. Kan eksperterne regne ud, hvem der både har fine porcelænskatte og glasrens til at stå fremme i reolen? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 27.11.13

13:10  

Hammerslag (2:10)
Hammerslag (2:10) Efterårets anden udgave af Hammerslag foregår i afdelingen for røverkøb. Nemlig på det smukke Lolland, hvor det ikke koster en herregård at blive husejer. Men præcis hvor billigt kan man så få en idyllisk landejendom med bindingsværk og stråtækt på de kanter? Eller et nyere hus omringet af marker? Og hvad med funkisvillaen i Sakskøbing, som ifølge hold øst ville koste omkring 10 mio. kroner, hvis den lå i Lyngby? Få svarene i aftenens udgave af Hammerslag. Vært: Christian Degn

13:55  

Gintberg på Kanten - Viby J
Gintberg på Kanten - Viby J Her kigger han blandt andet på helt nye tegninger af Kurt Westergaard, møder forstadens mest hårdtslående piger på rulleskøjter og besøger Danmarks eneste kondomfabrikant. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg

14:30  

Bergerac: Hvad Lola befaler
Bergerac: Hvad Lola befaler Diamanttyven Reggie Betts er blevet politimeddeler, og nu er hans gamle kumpaner ude efter ham og de ædle sten, som kun han ved, hvor er skjult. Reggie bliver installeret i en stor villa under politibeskyttelse - sammen med sin mor, Lola, der volder Bergerac uventede problemer.

DR2

12:25  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (1:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (1:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (1:6) Nordvision fra Norge.

12:55  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (2:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (2:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (2:6) Nordvision fra Norge.

13:25  

Hjem for mange millioner (1:4)
Hjem for mange millioner (1:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser til samme pris. Men der følger også udfordringer med, når man handler med ejendomme i den prisklasse.

14:10  

Hjem for mange millioner (2:4)
Hjem for mange millioner (2:4) Der er stor forskel på, hvor meget hjem man får for en million pund i Storbritannien. Her ser vi Londons milliondyre skotøjsæsker i form af lejligheder og store palæer i landlige omgivelser. Du kan vælge mellem et 14-værelses palæ i West Lothian eller en 1-værelses studio-lejlighed i London til cirka samme pris.

DR3

12:00  

For grim til kærlighed (3:4)
For grim til kærlighed (3:4) Julies krop er deform, og kan ikke lade være at give udseendet skylden, da hun bliver brændt af på sin første date nogensinde. Der er imidlertid andre fyre i farvandet, men ingen falder i hendes smag. Sætter Julie barren for højt, eller bunder hendes kræsenhed i noget helt andet? Julie tager med veninderne til København for at få et tiltrængt afbræk fra Randers, og i mellemtiden har hendes gode ven, Tobias, lagt en plan.

12:30  

Svært begavet (3:4)
Svært begavet (3:4) Da Mette var barn blev hendes IQ testet til at ligge over 150. Nu skal hun testes igen for at se, om hun kan komme ind i 999 Society, som er en klub for den klogeste promille af befolkningen. August har sidste dag på højskolen Testrup, hvor et af hans mål var ikke at virke som en Kloge-Åge. For Jens er detaljer og symmetri altafgørende, når det gælder materielle ting. Han har ledt efter den perfekte taske i næsten 10 år, og nu er jagten sat ind igen. Kamma er til Mensas årsmøde, men de mange mennesker bliver alt for meget for hende.

13:00  

Mennesket vs. AI
Mennesket vs. AI Selvkørende biler, autonome droner og digitale assistenter som Siri. Vi er omgivet af kloge maskiner, der overtager flere og flere opgaver, som normalt varetages af mennesker. Det stiller store eksistentielle og etiske spørgsmål til skaberne af den kunstige intelligens. Hvilke værdier og begrebsforestillinger bygger forskerne ind i deres skabninger? Hvorfor er mennesker så vilde med at skabe en ny art, der risikerer at overflødiggøre dem selv? Hvad vil vi vinde, og hvad vil vi tabe?

13:55  

Ekstreme præstationer: Jæger-samler
Ekstreme præstationer: Jæger-samler Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig her til en traditionel afrikansk nomadisk stamme for at leve som jæger-samler - kilden til overlevelse består i indsamling af spiselige planter og nødder samt jagt.

14:40  

Ekstreme præstationer: Fremmedlegionen
Ekstreme præstationer: Fremmedlegionen Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig til Fremmedlegionen, en fransk militærenhed, som er på træningscamp midt i verdens største regnskov, Amazonas.

DR K

12:40  

Danmark Ekspeditionen (1:5)
Danmark Ekspeditionen (1:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. Også i dag er der iskoldt og barskt i det nordøstlige Grønland, og det går for alvor op for en af hovedpersonerne, studieværten Reimer Bo Christensen. Han får alvorlige problemer med kulden og må tage en svær beslutning. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 19.10.06

13:10  

Danmark Ekspeditionen (2:5)
Danmark Ekspeditionen (2:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. I sidste program gav Reimer Bo Christensen op over for kulden, og han måtte rejse hjem. Nu er en ny vært på vej. Tv-lægen Peter Qvortrup Geisling møder ekspeditionen og har en lille overraskelse med. Holdet kæmper sig frem gennem skrueisen og oplever også et dramatisk møde med en isbjørn. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 26.10.06

13:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den klassiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester danskeres hukommelse på årstal og viden om det forgangne århundrede. Skjult kamera går i fisk, Dronningen kører med S-tog, Helen Keller er i byen, modeshow og Ungarnshjælp, bagegæren slipper op, Nyrup beder om 'four more years' og Ditte Graabøl efterlyser sin søn. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen. Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 15.03.01

14:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Den historiske gætteleg, hvor Ole Stephensen tester seernes og deltagernes hukommelse og viden om stort og småt i det forgangne århundrede. Skjult kamera huserer på Rådhuspladsen, dansker får Nobelprisen, Elizabeth II fejrer guldbryllup, Indira Ghandi brændes, Tina Turner synger, Stig Lommer takker af, Danmark vinder danselandskamp over England og Osvald Helmuth synger om Konen, Kællingen og Madammen. Redaktion: Marianne Kemp, Steen Henriksen, Henrik W. Iversen.Producer: Jørn Fabricius. Sendt første gang 22.03.01

14:40  

Arven fra kongerne (6:6)
Arven fra kongerne (6:6) I 1700-tallet blev mange udenlandske kunstnere inviteret til Danmark, deriblandt franskmanden Nicolas-Henri Jardin. Han satte skik på slotshaven i Fredensborg og var derudover arkitekt på en række kongeslotte og andre kendte danske bygninger. I en årrække funklede han som en af de absolutte stjerner inden for kunst og arkitektur i Danmark. Men så gik hans planer med Marmorkirken i vasken, og karrieren sluttede sørgeligt.

DR Ultra

12:10  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 2 (138)
Klassen - Martines store hemmelighed - del 2 (138) Tobias vil være venner med Martine og ender med at gøre sig selv til grin.

12:25  

Klassen - Pinlig mor (139)
Klassen - Pinlig mor (139) Josefine glemmer sin mobil derhjemme. Hun er bange for at hendes pinlige mor vil komme over på skolen med mobilen.

12:35  

Klassen - Ny og vild tøjstil (140)
Klassen - Ny og vild tøjstil (140) Mathilde vil farve sit hår lyserødt, fordi hun vil være pastel goth. Klassen er ikke helt klar til den nye Mathilde.

12:45  

The Next Step III (6)
The Next Step III (6) Nye tider

13:05  

The Next Step III (7)
The Next Step III (7) En ny begyndelse

13:25  

The Next Step III (8)
The Next Step III (8) Jeg er jeres kaptajn

13:50  

The Next Step III (9)
The Next Step III (9) Nøddeknækkerprinsen

14:10  

The Next Step III (10)
The Next Step III (10) Dans med følelser

14:35  

Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3)
Hjalte vs Tjelle - Bondegården (3) Hjalte og Tjelle kæmper i dette program om at undgå at skulle drikke varm mælk - helt frisk fra yveret. Det gør de i dueller, hvor præcision og hurtighed er en stor fordel. De skal nemlig dyste i disciplinerne Havetraktorringridning og Kopatte-ræs.

14:45  

Cykel Karaoke - Flora Ofelia og Arien Takier fra Landet af G
Cykel Karaoke - Flora Ofelia og Arien Takier fra Landet af G

DR Ramasjang

12:05  

Hemmelige dyr: Det høje skrig (9)
Hemmelige dyr: Det høje skrig (9) Sebastian på 7 år har hørt et mærkeligt høj skrig i sin nabos have om aftenen. Det lyder ikke som noget han nogensinde har hørt før. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Greve for at finde ud af, hvad det mon kan være for et hemmeligt dyr, der siger sådan.

12:20  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

12:35  

På tur med far - Find elgen
På tur med far - Find elgen Iris elsker at tage på tur med sin far, for under køreturen har hun ham helt for sig selv. Iris og far drager videre op i Sverige mod det kolde nord. De skal ud på rigtigt eventyr - ud i sneen og ud i det ukendte! Iris er ikke bange for noget ting i skoven, bortset fra at se skovdronningen i øjnene. På vejen spejder de efter Sveriges store dyr, elgen, som man kun meget sjældent får at se. Men måske man kan lokke det frem, hvis man har en gulerod? SENDES SOM

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (4)
Rosa fra Rouladegade III (4) Evas hjertelagkage Eva har en moster, der hedder Bente og arbejder som sygeplejerske på Rigshospitalets hjerteafdeling. Moster Bente er sød, og hun skal have en kage, og så er Rosa den helt rigtige til at hjælpe. Eva har været med sin moster på arbejde et par gange og ved ret meget om, hvordan tingene fungerer, når patienterne skal undersøges. Så hun og Rosa sniger sig ind på hjerteafdelingen og får undersøgt Rosas hjerte, samtidig med at de udspionerer Bente.

13:25  

Tree Fu Tom (5)
Tree Fu Tom (5)

13:45  

Tree Fu Tom (6)
Tree Fu Tom (6)

14:10  

MGP 2017
MGP 2017 De 10 finalister i MGP 2017 står klar på scenen i Boxen i Herning. Aftenens værter er Barbara Moleko og Sofie Østergaard, der glæder sig til at lave et fantastisk show med alle deltagerne, publikum i salen og alle jer, der kigger med derhjemme. Der bliver fest, ballade og masser af sjov, når de 10 finalister fyrer den af til årets musikfest for hele familien - Danmarks fedeste melodi grand prix - MGP 2017! www.dr.dk/mgp

DR1

15:20  

Hercule Poirot (28)
Hercule Poirot (28) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Hvordan er Deres have anlagt?". Poirot får en lyserød rose opkaldt efter sig, og under ceremonien gør han sig et nyt bekendtskab, den aldrende Amelia Barrowby. Få dage senere dør den gamle kvinde - og den lille detektiv får mistanke om, at hun er blevet forgiftet.

16:10  

Hercule Poirot (29)
Hercule Poirot (29) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Tyveriet af den kongelige rubin". Poirots planer om en fredelig jul går i vasken, da en ung egyptisk prins bliver frarøvet en uvurderlig rubin. Ifølge udenrigsministeriet er sagen af stor vigtighed for den britiske nation, og modstræbende lader Poirot sig overtale til at efterforske tyveriet.

17:00  

En ny begyndelse (9)
En ny begyndelse (9) Sarah og George har forelsket sig og indleder en hemmelig affære. Men der er slanger i Paradis. Georges afdøde hustrus søster kommer til byen, og hun er ikke helt så engle-uskyldig, som hun først virker til at være.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Anne og Anders i USA - Arizona
Anne og Anders i USA - Arizona Dansk reportageserie fra 2016 Tv-journalisten Anders Agger og tv-kokken Anne Hjernøe besøger fire dansk/amerikanske familier i fire vidt forskellige stater: Arizona, South Carolina, Montana og Michigan. Familierne fortæller om deres vej til USA, og Anne og Anders går på opdagelse i statens køkken, historie og møder spændende personer på deres vej. Denne gang rejser Anne og Anders til Tucson, Arizona, for at besøge den 43-årige musiker Thøger Tetens Lund og hans amerikanske kone Mellow. Ørkenbyen byder på kontrastfyldte historier fra grænsen til Mexico, og Anne kaster sig ud i det mexicansk-inspirerede køkken. Tilrettelæggelse: Anne Mette Lorentzen Sendt første gang 09.07.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:30  

Simona overlever (3:3)
Simona overlever (3:3) 16-årige Simona blev seksuelt misbrugt af sin venindes far, da hun var 4 år gammel. Manden, der har misbrugt hende, er blevet fængslet, men Simona har brug for at finde ud af, hvornår han bliver løsladt. I tre afsnit kommer vi helt tæt på Simonas oplevelse af, hvordan det er at vokse op som et barn, der har været seksuelt misbrugt, og vi ser de konsekvenser, det har for hendes liv og hendes forhold i dag. Simone har kæmpet for at blive stærk nok til at fortælle sin historie, nu skal der flere til at bære den.

16:00  

25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4)
25 år og borgmester - Danmarks yngste borgmester (1:4) Christina K. Hansen er lige blevet valgt som borgmester og skriver historie som den yngste i Danmark nogensinde og uden erfaring. Nu står hun over for en kolossal opgave at rette op på økonomien. Hun er stålsat på at gøre al ting perfekt Men kan hun leve op til alles forventninger?

16:30  

Hajen - havets farligste rovdyr (1:2)
Hajen - havets farligste rovdyr (1:2) Er du bidt af hajer? Dyk med ned under bølgerne, og kom helt tæt på en række af verdenshavenes forskellige hajarter. Undervejs bliver vi klogere på, hvad der gør hajer til havets farligste rovdyr og får indsigt i de mange arters vidt forskellige levevis.

17:20  

Stephen Hawkings univers (1:3)
Stephen Hawkings univers (1:3) Er vi alene i universet? Den anerkendte britiske videnskabsmand Stephen Hawking gransker et af de største mysterier i menneskehedens historie - om der findes liv et andet sted i universet.

DR K

15:10  

Skandalernes Danmarkshistorie
Skandalernes Danmarkshistorie Selvom vi er et lille land, mangler der ikke stof til lange romaner om slyngler, der har snøret samfundet for gigantiske beløb, om politikere som skejede ud og endte i gabestokken og ministre, som brød loven og endte på anklagebænken. Fra Alberti over Tamilsag til Brixtofte fortæller vi historien om farverige personligheder, som burde have sort samvittighed, men ofte ikke har det.

15:45  

Opdagelsen af Jylland: Korruption i Aalborg (1:5)
Opdagelsen af Jylland: Korruption i Aalborg (1:5) I dag er Aalborg - og resten af Danmark - blandt de mindst korrupte steder i verdenen. Men sådan har det ikke altid været. I 1820'erne forsvinder der på mystisk vis penge ud af embedsmændenes pengekasser, og Frederik VI går straks i gang med at finde de skyldige! Indtil 1800-tallet er Danmark en stormagt, men i løbet af bare 50 år går vi statsbankerot, mister flåden, og vi taber både Norge og Sønderjylland. Eliten leder efter svar på hvordan de genskaber nationen - og de finder svarene i Jylland!

16:15  

De kongelige juveler (1:2)
De kongelige juveler (1:2) Til officielle kongelige begivenheder bærer Kronprinsesse Mary et historisk sjældent rubinsæt, som er med til at fortælle Europahistorie. Rubinerne og diamanterne blev båret første gang af Napoleons tidligere forlovede, Désirée, til netop Napoleons storslåede kroning i 1804. Désirée tager rubinsættet med til Sverige og da hendes velhavende oldebarn, Louisa, i 1869 gifter sig med Frederik 8. skal "de danske farver" med til Danmark.

17:15  

Jagten på forsvundne kunstværker - Van Goghs vogter
Jagten på forsvundne kunstværker - Van Goghs vogter Gennem historien er nogle af verdens mest fantastiske kunstværker simpelthen forsvundet. De er blevet plyndret, stjålet eller bare blevet væk. Og kun nogle få er kommet til veje igen. Da Van Gogh (1853-90) døde, var han komplet ukendt, og hans malerier blev solgt for under 100 kroner. Men takket været svigerinden Johanna er hans værker endt med at blive nogle af verdens ikke bare mest beundrede, men også dyreste. Og derfor er der en stadig jagt på de værker, man mener findes, men som er forsvundet.

17:55  

Storbritanniens fantastiske slotte (1:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (1:3) Britiske slotte er storslåede og historiefyldte, og de rummer spor, der gør os klogere på kongedømmets natur. Mange monarker gik nemlig op i arkitektur, skønhed og elegance. Nogle så meget, at de næsten bragte nationen på fallittens rand. Kom med og besøg nogle af Storbritanniens fantastiske slotte, når turen går forbi Tower of London, Palace of Westminster og resterne af Winchester Palace.

DR Ultra

15:00  

Krokodillebanden
Krokodillebanden Johannes er i livsfare, da han skal bestå optagelsesritualet for at blive medlem af børnebanden Krokodillerne. Men det går godt takket være Kai, som får tilkaldt hjælp, selv om han sidder i kørestol. Kai opdager senere et indbrud, som bliver en kompliceret sag for Krokodillerne!

16:30  

Grizzy og lemmingerne (8)
Grizzy og lemmingerne (8)

16:40  

Vi' bare bjørne II (10)
Vi' bare bjørne II (10)

16:50  

Svampebob Firkant VII (7)
Svampebob Firkant VII (7)

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:40  

Klassen - Kopi-piger (245)
Klassen - Kopi-piger (245)

17:50  

Klassen - Den falske autograf (246)
Klassen - Den falske autograf (246)

DR Ramasjang

16:00  

Vitello - skal have en papfar (9)
Vitello - skal have en papfar (9) Mor kysser en der hedder Gregers ude ved havelågen. Kamma siger det er fordi Vitello skal have en papfar. Men VItello har jo allerede en far der både er sjuft og superengel...

16:10  

Pyjamasheltene (32)
Pyjamasheltene (32)

16:20  

Didrik Drage
Didrik Drage Festfyrværkeri

16:35  

Ridderprinsessen Nella (12)
Ridderprinsessen Nella (12)

17:00  

Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3)
Hemmelige dyr: Mystiske sandbunker (3) Carlos på 8 år har fundet nogle mystiske og bitte små sandbunker i sin baghave. Derfor har han bedt Isabel om at komme til Odense for at hjælpe ham med at finde ud af, hvad det mon er for et hemmeligt dyr, der er på spil lige i nærheden.

17:10  

MikroMakkerne II (3)
MikroMakkerne II (3) MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. Denne gang tænder Selma og Milton lommelygterne og går på jagt efter de smådyr, som trives bedst i mørket.

17:20  

Quizdyrene - Marsvinet Holger
Quizdyrene - Marsvinet Holger Dagens quizdyr er marsvinet Holger. Han bor på en gård, hvor han får besøg af quizværten Stefan. Holger har måske fået det forkerte marsvineben ud af buret, for han er først temmelig gnaven. Men måske hjælper det lidt på humøret at quizze med Stefan, der giver Holger fem spørgsmål om dyr i Australien og chancen for at vinde en flot præmie.

17:30  

Mini MGP Musik-værkstedet (6)
Mini MGP Musik-værkstedet (6)

17:40  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2013 (4)
Skattejægerne 2013 (4) Søren Falk skal besøge et lokalt teater på Nørrebro, som har spurgt ham om hjælp til en modernisering af deres cafe. Teateret har afsat 10.000 kr. til projektet, så der er stærkt behov for Sørens skæve ideer. Peter Ry og Ditte Grønlund er taget til Skanderborg for at tømme et hus for mulige skatte til deres butik, men de har ingen anelse om, hvad der venter dem. Mads Holst er taget på auktion for at kigge på ting til sin butik. Han håber især på at få fingrene i en fin gammel Storm P-tegning og en sjælden PH-lampe. Sendt første gang 28.03.13

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (1:8)
Sporløs (1:8) Tvillingerne Adrian og Patrik er fire år gamle, da de bliver adopteret fra et børnehjem i Tjekkiet. De vokser op i Jylland, men som årene går vokser frustrationerne over, at de ikke aner, hvad der er sket de tre første måneder af deres liv. I deres dokumenter fremgår det, at de blev tvangsfjernet fra deres biologiske mor. Det kræver derfor stort mod fra de 19-årige tvillinger Patrik og Adrian at tage med Sporløs ud for at lede efter deres biologiske mor og forhåbentlig få svar på, hvad der skete dengang.

20:45  

Lægen flytter ind - Afhængig - Træning (3)
Lægen flytter ind - Afhængig - Træning (3) Over 30% af den voksne danske befolkning dyrker regelmæssig motion, og vi danskere er det folk i hele verden med flest maratonløbere. Men efter årtier med et stort fokus på det sundest mulige liv, oplever nogle danskere en bagside. I dag skønnes det nemlig, at op mod 150.000 danskere er afhængige af træning. Martin på 43 år træner og dyrker sport 6 ud af 7 dage om ugen. Træningen fylder i dag så meget, at det har konsekvenser for hele familien. Martin er gift med Luise og sammen med deres 4 sammenbragte børn bor de i Hinnerup uden for Århus. For fem år siden besluttede Martin sig for at komme i god form og blive kernesund. Med tiden har der dog skulle mere og mere træning til, for at få det samme kick ud af anstrengelserne, og Martin har for sin egen og familiens skyld flere gange forgæves forsøgt at skrue ned for sin træning. Nu flytter læge Thøger Persson Krogh ind, for at hjælpe Martin til mere afbalancerede motionsvaner, der kan få ham ud af afhængigheden og give ham mere tid til familien.

DR2

18:30  

Livets opskrift - Grækenland (2:5)
Livets opskrift - Grækenland (2:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker rejser til den lille græske ø Ikaria, som er en af de mindst turistede øer i Grækenland. Her skal Sisse bo hos Georgios og Elini som lever en bæredygtig tilværelse, hvor de stort set er 100% selvforsynende. Men udover at bo hos familien, tager de hende også med rundt på øen, for at snuse til nogle af de ting, som måske kan være hemmeligheden blandt beboernes lange levetid. Bl.a. møder hun herbalisten Diamandis, som hver dag drager ud i naturen for at indsamle de helt rigtig urter. Hun høster honning og så når hun også forbi et karneval. Men spørgsmålet er, hvad alle disse ting har med deres høje levealder at gøre? Sendt første gang 10.11.2015

19:15  

Livets opskrift - Japan (3:5)
Livets opskrift - Japan (3:5) Dansk reportageserie fra 2015 Hvordan lever man lidt længere? Sisse Fisker tager turen til Okinawa, som er en af Japans sydligste ø - 2 timer i fly fra Tokyo. Japanere er kendt for at leve længe, men på denne ø, lever de endnu længere end i resten af landet, og Sisse skal nu finde ud af hvordan det hænger sammen. Udover Familien Maeda, som er den familie Sisse skal bo hos, møder hun mange specielle typer, der lever et helt andet liv, end det vi kender i Danmark. Hun tager med fiskeren Katu-san på harpunfiskeri og møder Samuraien Hammamoto, som er 76 år og stadig underviser i sværdkunst. Men spørgsmålet er, hvorfor netop disse mennesker lever så længe - og om noget af deres livsstil kan bruges i Danmark. Sendt første gang 17.11.2015

20:00  

To brødre på dødsgangen
To brødre på dødsgangen I 1983 blev liget af den 11-årige Sabrina Buie fundet i en mark nær Red Springs, North Carolina. Hun var blevet voldtaget. Efter lange forhør underskrev 19-årige Henry McCollum og hans 15-årige stedbror Leon Brown tilståelser, og de blev idømt dødsstraf. Men i 2005 og 2010 udelukkede DNA-prøver fra gerningsstedet først McCollum, så Brown. I 2015 opdagede advokaten Sharon Stellato, at den virkelige morder kunne være en helt anden person.

20:45  

Samtaler med en seriemorder - Alex Henriquez
Samtaler med en seriemorder - Alex Henriquez Serial Killers With Piers Morgan (Britisk dokumentar fra 2016.) Piers Morgan mødes med den amerikanske forretningsmand, Alex Henriquez, der blev dømt for tre mord i 1992. Ofrene, to børn og en ung kvinde, havde to ting til fælles - de blev alle kvalt, før de blev dumpet ved siden af en motorvej, og alle tre kunne forbindes med Alex Henriquez kort før deres død. I 30 år har morderen erklæret sin uskyld og hævdet, at politiet satte en fælde for ham. Piers Morgan forsøger at afdække sandheden.

DR3

18:05  

De første kærester (3:4)
De første kærester (3:4) Den første forelskelse er den mest fantastiske følelse - men på samme tid den sværeste. Og når forelskelsen for alvor rammer, er det svært at undvære den, man elsker - og Zelina skal snart undvære Johannes på gymnasiet, da han skal starte på jura-studiet. Det kan være svært at navigere rundt i, hvor meget man skal ses - eller ikke ses, når man er i sit første forhold. Sådan er det for Tobias og Caroline, hvor Tobias føler sig som Carolines anden prioritet, da hun ikke tager lige så meget initiativ til at ses som han. De er hinandens allerførste kærester, og det har ændret alt i deres verden.

18:35  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:15  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

20:00  

Ekstreme tatoveringer (6:6) - London
Ekstreme tatoveringer (6:6) - London Grace Neutral møder tatovører verden over i en branche, der er gået fra subkultur til mainstream og som er blevet en global milliardindustri. Grace vender hjem til Devon, hvor hun fik sin første tatovering. I hjembyen London besøger hun tatovøren Duncan X og finske Samppa von Cyborg, som laver kropsmodifikationer og er kendt for sin teknik til at tvedele tungen. Endelige udforsker hun den oprindelige skinhead-subkultur. Programmet kan indeholde ubehagelige billeder.

20:45  

Lovleg - Efterårsferie (8)
Lovleg - Efterårsferie (8) Funnhild og Sara har ferie. (Alarm. Ferie: Flere job end job?)

DR K

18:50  

Monty Python's Flying Circus (11)
Monty Python's Flying Circus (11) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:20  

Monty Python's Flying Circus (12)
Monty Python's Flying Circus (12) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

19:55  

Dagens sang: Fred hviler over land og by
Dagens sang: Fred hviler over land og by - sunget af et af DR's kor.

19:56  

Bogtyven
Bogtyven I Nazityskland bliver den unge pige Liesel sendt i sikkerhed hos en plejefamilie i en lille by. Liesels plejefar lærer hende at læse, og snart er hun dybt optaget af bøgernes verden. Da Liesels plejeforældre lader jøden Max søge skjul i deres hus, begynder Liesel at stjæle bøger til den unge mand. Det bliver starten på et varmt venskab, der konstant trues af den barske virkelighed uden for husets fire vægge. Hans Hubermann: Geoffrey Rush. Rosa Hubermann: Emily Watson. Liesel: Sophie Nélisse. Instruktion: Brian Percival.

DR Ultra

18:00  

Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)
Bidt, brændt og stukket II - Giftig tudse (3)

18:15  

Sam & Cat II (3)
Sam & Cat II (3) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:35  

Sam & Cat II (4)
Sam & Cat II (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

19:00  

The Next Step IV (38)
The Next Step IV (38) Ikke stoppe mig nu

19:20  

Hjerteløst (8:8)
Hjerteløst (8:8)

19:50  

Cykel Karaoke - Carl-Emil Lohmann
Cykel Karaoke - Carl-Emil Lohmann

20:00  

Sej eller ej
Sej eller ej Hver dag bliver han mobbet af de sejeste drene på skolen. Og det er helt fint. For så slipper alle de andre børn. En dag flytter en ny pige, Lise, ind i nabohuset. Hun synes, Mofulfs ideer er de dummeste, hun nogensinde har hørt, og hun skaber totalt kaos.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (35)
F for Får (35) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pyjamasheltene (4)
Pyjamasheltene (4)

18:30  

Ninjago: De afdødes dag
Ninjago: De afdødes dag Det er "De dødes dag", en af ninjaernes foretrukne helligdage. Men da et dunkelt plot truer hele Ninjago-verdenen, må Cole og ninja-teamet kæmpe mod en hær af deres ærkefjender og den mystiske Mester Yang.

19:15  

Bennys Badekar
Bennys Badekar Så det på med snorklen, for nu dykker vi ned i Bennys badekar. Benny har fanget en talende haletudse, og sammen svømmer de ned på havets bund, for at finde skattekisten i koralrevet. På deres vej møder de to gamle skeletsørøvere, tager sig en svingom med tre lækre, smækre havfruer og leger gemmeleg med den legesyge blæksprutte. Men den skrappe krabbe og al hans krabbekontrol klipper skattekortet i stumper og stykker. Krabben praler af at have dybhavets farligste klo, så farlig at den er nødt til at gemme den i en søgræsvante - men mon man nu også det kan tro?

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (5)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (5) Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i fiskerlejet Fjällbacka. Efter en storm findes to dykkere døde af kystvagten. Kort efter bliver direktøren for et søfartsmuseum myrdet. Snart opdager Erica, at alle tre dødsfald har forbindelse til et skibsforlis fra 1820. Er det lykkedes nogen at finde vraget? Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Kristina: Eva Fritjofson. Instruktion: Rickard Petrelius.

DR2

21:30  

10 år som husslave
10 år som husslave Kan frihed være mere skræmmende end slaveri? En europæisk kvinde har været holdt som husslave i ti år. Marish er blevet udnyttet og misbrugt af den kvinde, som hun arbejder for som husholderske. Hun har aldrig fået udbetalt løn for at udføre alle former for opslidende husholdningsarbejde syv dage om ugen - i bytte for måltider, cigaretter og en divan at sove på.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Født til et liv i fængsel
Født til et liv i fængsel I de sidste tredive år er antallet af fanger i amerikanske fængsler steget fra 330.000 til 2,3 millioner. I sin meget personlige film undersøger den oscarvindende dokumentarfilminstruktør, Roger Ross Williams, et fængselssystem der fastholder for størstedelen sorte mennesker i en livslang ond cirkel af fangenskab, løsladelse og tibage igen.

DR3

21:05  

Brutale Antarktis - overlevelse
Brutale Antarktis - overlevelse Efter års planlægning er seks forskellige hold forskere ankommet til Antarktis, der er Jordens koldeste, mest vindblæste og tørreste kontinent. Her gør både dyr og mennesker alt, hvad de kan for at tilpasse sig det barske klima og overleve. Forskerne forsøger at finde ud af, hvor meget menneskeskabte klimaændringer har påvirket havmiljøet og det sårbare økosystem, mens forskernes eget liv kommer i fare, når livsvigtig teknologi svigter.

21:50  

The Good Guy
The Good Guy Newyorkeren Beth falder med et brag for det unge Wall Street-hotshot Tommy. Men netop som Beths liv kører på skinner, møder hun Tommys følsomme, flotte kollega Daniel. Har hun sat sine penge på den rigtige fyr? Tommy: Scott Porter. Beth: Alexis Bledel. Daniel: Bryan Greenberg. Instruktion: Julio DePietro.

23:15  

Cold Case: Mordet på politibetjenten
Cold Case: Mordet på politibetjenten Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1981 blev politibetjenten Joe Clark dræbt i sit køkken i Ohio, måske som begyndelsen på narkokrig. Tre årtier senere bliver sagen genåbnet, men nye spor peger i helt anden retning.

DR K

22:00  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

22:30  

Natbio: Livvagten
Natbio: Livvagten Den arbejdsløse samuraikriger Sanjuro ankommer til en lille by for at tilbyde sig som livvagt for den familie, der vil betale ham bedst. Men byen beherskes af to rivaliserende bander, og Sanjuro beslutter sig for at spille dem ud mod hinanden og derved rense ud i byen. Kurosawas slagkraftige samuraiklassiker indbragte Toshiro Mifune Venedig-festivalens pris som bedste skuespiller. Sanjuro: Toshiro Mifune. Seibei. Seizaburo Kawazu. Orin: Isuzu Yamada. Instruktion: Akira Kurosawa.

DR Ultra

21:10  

Trio - Keplerdiamanterne (8:10)
Trio - Keplerdiamanterne (8:10) Trio får befriet bedstefar. De finder en træboks på næste punkt på skattekortet, men den kan kun åbnes med mønten som nøgle. De må begive sig ombord på Schwartz' skib og stjæle den tilbage...

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Det som skjules i sneen (2:4)
Det som skjules i sneen (2:4) Politimanden Peter Wendel står i problemer til halsen. En ukendt morder hævder, at Sveriges mest berygtede seriemorder ikke har begået de mord, han sidder i fængsel for. Mens Peter efterforsker den opsigtsvækkende påstand, havner han i sine egne kollegers søgelys. Advokaten Eklund blev nemlig myrdet med en kniv, der tilhører Peter. Da det kommer frem, er Peter selv pludselig mistænkt for mord.

01:25  

Hun så et mord (85)
Hun så et mord (85) Da Jessicas bysbarn Tillie dør, opdager Jessica, at hun er blevet udnævnt til eksekutor i hendes dødsbo. Det bliver hurtigt klart, at Tillies efterladte ejendele er eftertragtede. I en sådan grad, at det fører til mord.

02:15  

Bonderøven 2016 (9)
Bonderøven 2016 (9) Sæson 16. På Kastaniegården har Frank travlt med udplantning i både drivhus og køkkenhave. Han satser han på at få bedre kål, så udover at plante kålplanterne dybt, tildækkes bedet med insektnet, i håbet om at holde kålsommerfuglene ude. En poppelstamme skal blive til dejtrug, og det kræver både hammer, mejsel og økse. Og så får koen og den lille tyrekalv serveret nyslået kløvergræs.

02:45  

Kender du typen 2013 (6)
Kender du typen 2013 (6) Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau må gå gennem ild og vand for at finde ud af hvilken kendt dansker, vi besøger. Hovedpersonen sejler nemlig meget og gør noget helt usædvanligt for at holde ild i brændeovnen. Kan eksperterne regne ud, hvem der både har fine porcelænskatte og glasrens til at stå fremme i reolen? Gæt med på facebook.com/KenderDuTypen. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 27.11.13

03:25  

Hammerslag (2:10)
Hammerslag (2:10) Efterårets anden udgave af Hammerslag foregår i afdelingen for røverkøb. Nemlig på det smukke Lolland, hvor det ikke koster en herregård at blive husejer. Men præcis hvor billigt kan man så få en idyllisk landejendom med bindingsværk og stråtækt på de kanter? Eller et nyere hus omringet af marker? Og hvad med funkisvillaen i Sakskøbing, som ifølge hold øst ville koste omkring 10 mio. kroner, hvis den lå i Lyngby? Få svarene i aftenens udgave af Hammerslag. Vært: Christian Degn

DR2

00:00  

Horisont
Horisont

00:25  

Small Town Murder Songs
Small Town Murder Songs Politimanden Walter forsøger at lægge en voldelig fortid bag sig, men mange i den lille by ser stadig skævt til ham. Da en ung kvinde findes myrdet, får Walter mistanke om, at hans ekskæreste lyver om sagen for at beskytte sin nye kæreste. Walter har svært ved at beholde sin professionelle distance til efterforskningen, og snart begynder hans nye liv at falde fra hinanden. Walter: Peter Stormare. Jim: Aaron Poole. Washington: Ari Cohen. Instruktion: Ed Gass-Donnelly.

01:35  

Det franske politi indefra (10:12)
Det franske politi indefra (10:12) Denne hårdtslående serie følger ti politifolk på politistationer i tre forskellige franske byer. At være betjent er ikke noget, man kan tænde og slukke for. Det er noget man er hele tiden i et arbejde, der er behov for hele døgnet. I dette portræt af et råt job følger vi som en flue på væggen betjentene både hjemme og på arbejde for at opleve hvordan - og ikke mindst - hvorfor de handler, som de gør.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

Stephen Hawkings univers (2:3)
Stephen Hawkings univers (2:3) Den anerkendte videnskabsmand Stephen Hawking behandler et af tilværelsens største spørgsmål; er det muligt at rejse i tiden?

01:30  

For grim til kærlighed (4:4)
For grim til kærlighed (4:4) Julies krop er deform og efter en periode med stor modstand, har hun fundet en styrke, som hun aldrig før har haft. Julie sætter nu alt ind for at finde en fyr, der vil med hende på date, og hendes nyfundne selvtillid driver hende til at få stillet Tobias et afklarende spørgsmål. Imidlertid går det ikke som forventet på datingfronten, og hun tager derfor mere offensive midler i brug. For selvom intet kommer nemt til Julie, giver hun ikke op så let.

02:00  

Tykke Ida (1:2)
Tykke Ida (1:2) Må man være tyk og elske sex? Må man spise is på gaden? Må man være glad og gå i stramt tøj? Og hvor mange elskere kan en tyk pige egentlig tillade sig at have? I denne minidokumentar på to afsnit kommer vi helt tæt på kropsaktivisten Ida, der har været tyk hele sit liv, og som kæmper for retten til at se ud, spise, elske og leve som hun gør, uden at skamme sig. Midt i Idas liv er også alle elskerne, den konstante jagt på den eneste ene, tårerne og selvhadet, der viser, hvor svært det er at få kærlighed fra andre, når man stadig kæmper med at give den til sig selv.

02:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:30  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:15  

De syv samuraier
De syv samuraier En fattig landsby bliver terroriseret af en røverbande, men finder ud af at hyre nogle professionelle samuraikrigere til at forsvare sig. Opgaven løses med udfoldelse af suveræn kampteknik. Akira Kurosawas virtuoso samuraiklassiker gav inspiration til både Hollywood og spaghettiwesterns. Kambei: Takashi Shimura. Kikuchiyo: Toshiro Mifune. Katsushiro: Isao Kimura. Instruktion: Akira Kurosawa.

03:30  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, RANDERS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1016142534