Randers
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 3. november 2023

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: fredag d. 3. november 2023

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Jordemoderen VIII (10:10)
Jordemoderen VIII (10:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Søster Hilda går grundigt til værks for at opfylde en alvorligt syg patients sidste ønske. Samtidig forbereder ægteparret Turner sig på at sige farvel til May, mens Fred og Reggie har hemmeligheder for hinanden.

05:30  

Jordemoderen VIII (9:10)
Jordemoderen VIII (9:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Det er på tide, at søster Frances begynder at yde fødselshjælp på egen hånd. Det mener moder Mildred i hvert fald. Trixie tager sig af en nybagt mor, der viser sig at have gonorré.

06:20  

Fiskerne (5:8)
Fiskerne (5:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. Efterårsmørket betyder lysfiskeri for Geir og Jarand. Men en ung fisker, Anders, har overtaget Geirs gamle båd og bliver en ny konkurrent i fjorden.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN I aftes og i nat har Israel angrebet Gaza, mens Hamas og Hizbollah har angrebet flere israelske byer.

07:15  

OBS
OBS OBS - Oplysning til bogerne om samfundet. Denne gang om Depression - sådan bør man søge hjælp. Demens - Det nationale demenssymbol. Fuldkorn er sundt.

07:15  

Min ødelagte hjerne - Bliver det godt igen?
Min ødelagte hjerne - Bliver det godt igen? Kaspar og Mai-Britt er tvunget til at flytte fra deres elskede hus, og Mai-Britt er ved at knække under presset. Sanne og Marc er blevet socialt isolerede på grund af Sannes hjerneskade, men nu vil de ud og opleve verden. Birthe frygter, at Børge forlader hende - for kan man elske en partner, der ikke længere er som før?

07:20  

Mørklagt: PET-mandens hemmeligheder (5)
Mørklagt: PET-mandens hemmeligheder (5) Han arbejdede i årevis i det skjulte for at forhindre terror i Danmark. Men nu står en tidligere medarbejder fra Politiets Efterretningstjeneste frem og erkender, at han har røbet fortrolige oplysninger til den danske presse. For første gang fortæller han, hvorfor han gjorde det og at han blev afsløret efter at have været aflyttet og skygget af sine egne kollegaer fra PET.

07:55  

Aftenshowet
Aftenshowet Kaare Dybvad Bek blander sig nu i debatten om, hvorvidt vi danskere arbejder nok? For er fritiden og børnene vigtigst, eller kommer arbejdet først? Stig Rossen stopper som musicalskuespiller, og The Beatles udgiver en ny sang, hvor hele kvartetten er med, selv om kun halvdelen er i live. Esben Dalgaard fortæller om, hvordan hans uhelbredelige kræftsygdom påvirker familielivet. Dagens værter: Johannes Langkilde og Kristian Ring-Hansen Holt DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Passion for millioner (3:6)
Passion for millioner (3:6) Diamanthandleren Sidsel bliver sendt på en svær opgave af en kunde, der gerne vil investere i sine børns fremtid med nogle helt særlige diamanter. Kasper samler på Pokemon i sin helt egen liga hvor der er penge på spil. Og så laver Brian med rystende fingre sit allerførste vinkøb i investeringsøjemed. Brian Lykke dykker ned i en fascinerende og overraskende verden af vilde samlere med talent for succes.

DR2

06:10  

Deadline: Kan velfærdsstaten holde?
Deadline: Kan velfærdsstaten holde? To nye bøger debatterer spørgsmålet. Den ene bog vil redde velfærdsstaten gennem høj arbejdsmoral. Den anden ønsker til gengæld helt at frisætte os fra velfærdsstaten. De to forfattere er Socialdemokratiets Kaare Dybvad Bek og antropolog Dennis Nørmark.

06:35  

Deadline: Krigen er tilbage
Deadline: Krigen er tilbage Krigen er tilbage, og vi befinder os i et skæbnesvangert øjeblik i verdenshistorien med et konfliktniveau på bristepunktet. Sådan lyder analysen i bogen 'Krigens Logik', der skal klæde os på til at leve i en ny sikkerhedspolitisk virkelighed. Men hvad er det for en grundlæggende viden, vi og vores politikere mangler? Issa Mahmoud Jeppesen spørger bogens forfatter, militæranalytiker Anders Puck Nielsen.

07:00  

Deadline: Ny amerikansk udenrigspolitik på vej?
Deadline: Ny amerikansk udenrigspolitik på vej? USA har, efter et langt og tumultarisk forløb, endelig fået valgt en ny formand for Repræsentanternes Hus. Mike Johnson hedder han og udover at være et indtil for nylig ukendt ansigt, så er han en arv støtte af Trump og arkitekt bag steal the vote-kampagnen ved sidste valg. Hvad betyder magtskiftet for amerikansk politik, og ikke mindst resten af verden, i en tid, hvor USA er dybt involveret i krigen i Ukraine, og hvor den amerikanske gæld når nye højder? Astrid Berg er vært.

07:30  

Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale?
Deadline: FE-sagen - en endeløs skandale? Anklagen lød på landsforræderi, strafferammen var op til 12 års fængsel, og der er allerede blevet tilbragt måneder bag tremmer. Men nu har anklagemyndigheden droppet straffesagerne mod tidligere spionchef Lars Findsen og tidligere Venstre-minister Claus Hjort Frederiksen. Hvorfor? Og hvad bliver næste kapitel i sagen om Forsvarets Efterretningstjeneste, der bliver beskrevet som en af de største skandaler i dansk retshistorie? Issa Mahmoud Jeppesen spørger juraeksperten og to chefredaktører.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:15  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade II (6)
Rosa fra Rouladegade II (6) Laurits kan godt lide at hjælpe sin morfar med at plante grøntsager og slå græs. Nu vil han gerne give sin morfar en overraskelse. Derfor tager han med Rosa på hemmelig kagemission i morfars kolonihave, så de kan udspionere og finde ud af hvordan de skal bage den helt rigtige overraskelseskage til morfar.

06:00  

Ernest & Celestine (13)
Ernest & Celestine (13)

06:10  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Nakken (3)
Bamselægen - Nakken (3) Alvin er bekymret for sin bamse Busa, der pludselig har fået meget ondt i nakken. Heldigvis kender Alvin nummeret på Bamselægen Sandra. Hun suser af sted i sin bamselance for at hente Alvin og Busa. Tilbage på Bamselægens hospital undersøger Bamselægen og Alvin ved fælles hjælp Busa, men de afbrydes undervejs af Professor Allan, der i dag er sprængfyldt med energi. Følg med og se, om Alvin og Bamselægen løser mysteriet omkring Busas nakkesmerter.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (1)
Motor Mille og Børnebanden (1) Tre seje børn - Molly, August og Emir - opdager en sur mand, der har bygget et Legeland. Sammen med Motor Mille skal børnene både redde en hundehvalp og forpurre den sure mands plan om at forvandle børn til voksne med en mystisk spray.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (38)
Hey Duggee (38)

07:35  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

07:50  

Paddington II
Paddington II

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (48)
Vidundervovsen Vaffel (48)

08:25  

Det store Ramasjang Mysterie 3 (3)
Det store Ramasjang Mysterie 3 (3) Nikoline, Bjørn og Jose forsøger at skaffe beviser på, at Hella arbejder sammen med skurkene. Vil Kristian tro dem, eller er han forblændet af Hellas charme?

08:35  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

 
DR1

09:15  

Naturens største dyr
Naturens største dyr BBC naturprogram fra 2021. (Natural World Nature's Biggest Beasts) Store dyr har altid fascineret os. Men selvom der er fordele ved at være stor, er der også ulemper. For store kroppe har brug for mere brændstof og mere plads. Her dykker vi ned i giganternes overlevelseshistorier - fra komodovaranen, der kan æde over halvdelen af sin egen vægt i et måltid, giraffen, der må kontrollere sit tårnhøje blodtryk, når den drikker vand - og til blåhvalen, der kan sluge op til fire tons krill om dagen.

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (162)
Antikkrejlerne med kendisser (162) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:15  

Antikkrejlerne med kendisser (161)
Antikkrejlerne med kendisser (161) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:15  

Antikkrejlerne XXV (24:25)
Antikkrejlerne XXV (24:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XXV (23:25)
Antikkrejlerne XXV (23:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:00  

Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd"
Vilde vidunderlige dyr: Sommerfugl på "Mission myresnyd" En sommerfuglelarve snyder myrerne til at tage den med hjem til deres myrebo. Her kan den spise, vokse og forpuppe sig, så den kan blive til en sommerfugl. Men spørgsmålet er, om myrerne opdager at de er blevet snydt?

09:07  

Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk
Vilde vidunderlige dyr: Søens største rovfisk På bunden af søen, gemt mellem vandplanterne, lurer en altædende kæmpefisk. Det er en gedde og den kan blive ligeså stor, som et barn på syv år. Den er hurtig, sulten og på jagt efter fisk.

09:10  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Elefanten Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde landets største dyr, den vestafrikanske skovelefant. Undervejs støder han på en meget mærkelig slange samt den mystiske hornravn. Og på det lokale marked får han sig en overraskelse, da han smager på den lokale billelarve.

09:20  

MikroMakkerne - Skrubtudsen
MikroMakkerne - Skrubtudsen Mikromakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt i naturen. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på skrubtudsen og skal undersøge, hvordan den jager. Den spiser nemlig sit bytte på en rigtig sjov måde! Og så skal de selvfølgelig også finde ud af, om tudsen bliver til en prins når man kysser den!

09:32  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Nogle mener, at der er en levende Plesiosaurus i en sø i Skotland den dag i dag. Det er ikke sandt, for Plesiosaurus uddøde for millioner af år siden. At det skulle leve i søen er således en myte.

09:35  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet For 66 millioner år siden så menuen lidt anderledes ud. I stedet for en kniv og gaffel, var det et spørgsmål om at have veldesignede tænder og kløer til at jage og spise mad.

09:50  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

09:55  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:00  

Alices eventyr
Alices eventyr

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (2)
Cirkusliv i savsmuld (2) Direktøren vågner i dag ved siden af et par sure tæer som han ved nærmere eftertælning kender ret godt. Alle hilser Chico velkommen tilbage til cirkus.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at eremitkrebsen kan bo i en coladåse? Se med når Kristian og Katrine ser på eremitkrebse, og se om det lykkes bolighajen Lars Krejler at sælge Elin Haps et nyt hus til hendes bløde eremitkrebsenumse.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

11:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være ishockeyspiller. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "6", hvor der serveres svensk pølseret ude i solen. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

11:45  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Frank & Kastaniegaarden - Kastaniegaarden på Kajaktur
Frank & Kastaniegaarden - Kastaniegaarden på Kajaktur Selvom der er frisk luft og masser af plads på Kastaniegaarden, så synes Frank alligevel, at udelivet er blevet forsømt, så han tager på kajaktur med hele familien. Der skal laves årer i børnestørrelse, laves mad over bål og så viser Franks gode ven Svend , hvordan man kaster med harpun.

12:20  

Frank & Kastaniegaarden - Rust og slemme Solveig
Frank & Kastaniegaarden - Rust og slemme Solveig Franks gamle Toyota skal have nye sider på ladet, så der skal brændes rust af beslagene og smedes nye ringe til lastestropper. Årets høst af hør skal bearbejdes, og så har hesten Solveig ikke forstået det smukke i Franks håndflækkede hegn, og har gnedet sig op ad dem, så nu skal stolperne rettes op.

12:45  

Nak & Æd - en vandbøffel i Australien (4:10)
Nak & Æd - en vandbøffel i Australien (4:10) Sæson 7 (2016). Jørgen og Nikolaj er taget om på den anden side af Jorden. De befinder sig i den australske bush, hvor sigtekornet denne gang er rettet mod det største dyr, de nogensinde har jaget: En vandbøffel. Men i den australske natur er der også andre farer, der lurer. Såsom krokodiller, slanger og edderkopper, der alle kan være dødsens farlige. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

12:50  

Nak & Æd - en kænguru i Australien (5:10)
Nak & Æd - en kænguru i Australien (5:10) Sæson 7 (2016). De to kammerater, Nikolaj og Jørgen, er ikke færdige med at nakke i Australien. Denne gang går jagten ind på en wallaby. Det hoppende dyr er i overtal i bushen, men de kan være svære at komme tæt på, så Nikolaj og Jørgen skal præstere deres ypperste, hvis de vil have wallaby på menuen. Alternativet er at spise et meget giftigt dyr, som ingen af de to venner har lyst til at spise. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:30  

Rick Steins elskede Cornwall II (2:15)
Rick Steins elskede Cornwall II (2:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Mange af Cornwalls byer har spillet en rolle i Storbritanniens historie. Denne gang tager Rick Stein til den lille verdenskendte by St. Ives, hvor han fortæller om den udsædvanlige kunstner Alfred Willis, der var både fisker og maler. I St. Neot besøger han en sjælden samling af gamle glasmosaikker, der er over 500 år gamle. Og i Devon møder han en kok, der vil opdrætte det mest velsmagende lam i amtet.

13:35  

Rick Steins elskede Cornwall (3:15)
Rick Steins elskede Cornwall (3:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Langt fra Cornwalls berømte strande kan man snildt finde små, skønne landsbyer. Denne gang besøger Rick Stein en af sine favoritter nemlig byen Helford. Her tager biologen Gillian Burke ham med på en gåtur gennem en sjælden atlantisk tempereret regnskov. Han smager førsteklasses salami og kaster sig ud i at lave en barndomsret: Paneretskinke, nye kartofler og hjemmelavet salatmayonnaise.

14:00  

Hammerslag 2016 (6)
Hammerslag 2016 (6) I aften starter Hammerslag i Ikast, hvor der er debut til en ny mand på Øst-holdet: Christian Torp Carlsen - eller bare "ham med skægget". Derefter tager vi på landet - lige uden for Bording. Her skal holdene gætte prisen på en 156 kvadratmeter stor bjælkehytte fra 2005. Aftenen slutter i Herning-forstaden Gjellerup, hvor hold Øst og Vest skal se nærmere på et arkitekttegnet hus, der blev solgt med et afslag på hele 345.000 kroner. Hvad er prisen, og hvem vinder samlet? Vært: Christian Degn

14:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold
Kender Du Typen? 2018 - Med finkultur og russisk gadevold I tegnebogen er der et sæsonkort til Louisiana Museet, og på tabletten bliver der bingewatchet russiske "road rage" videoer. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal bruge alle deres evner for at regne ud, hvem tegnebogen og tabletten tilhører, når de gæster en lejlighed på Nørrebro. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

12:10  

Luk op Luk i - SIG PYT
Luk op Luk i - SIG PYT Sofie kommer til at ødelægge Katrines knækbrødskorthus. Sofie mener, man bare skal sige pyt, men det synes Katrine slet ikke er nok! Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige pyt, men måske ikke til alt.

12:30  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:44  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) I Zoo kommer John lidt uheldigt til at stjæle en is, med dilleren. Det bliver starten på et værre kaos med en løve på fri fod. Og John må både kæmpe med løven og senere måle sig med slangen. Når dilleren får ham i problemer, må han rydde op og redde situationen, for sådan er John Dillermand.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:20  

Heino fikser alt - Hulen (1)
Heino fikser alt - Hulen (1) Valdemar har ringet til Heino, fordi han skal have hjælp til at bygge en hule. Det er en smal smag for byggemesteren Heino, og sammen bygger de den vildeste hule.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Liv er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med tre øjne og ti ben, der kommer ind på hendes værelse. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper hende med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23) Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.

13:51  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24) Basker synes ikke, det er sjovt at være den, der altid siger nej. Sprinter giver hende derfor en ja-hat. Det hele forvikler sig senere, da hun pludselig er blevet DiktaThors allierede. Hun kunne jo kun sige ja, da han spurgte... Måske er løsningen bare, at Basker skal mærke efter, og at hun kender svarene uden, at der skal være så mange regler.

13:55  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Oda Omvendt lægger sidste hånd på en ny opfindelse: En børnlighedsautomat.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25) DiktaThor har designet en hypnotisk skive, der straks forvandler dens beskuer til den ondeste onde. Og den retter han selvfølgelig straks mod Sprinter Galore! Leo og Basker må tale til Sprinters rene, gode hjerte og klaske den sidste rest af ondskab ud af hans knold, før de kan uskadeliggøre den hypnotiske skive og dermed besejre DiktaThor.

14:10  

Storm på Stillevænget (4:24)
Storm på Stillevænget (4:24) Med Sanna som primus motor forsøger familien Storm at overtale deres naboer, som hader hinanden, til at deltage i Julekampen. Det viser sig, at man kan nå ret langt med smiger og bestikkelse. Vilja, Leo og Sylvester får flyvende eksperthjælp af den teknisk begavede nabopige Evin.

14:20  

Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5)
Motor Mille og uniformerne - Skorstensfejer (5) Motor Mille får lov at kravle højt op, når hun besøger en skorstensfejer for at forstå, hvordan de hjælper os med at rense skorstenene. Motor Mille får lov til selv at rense to store skorstene, og får øjnene op for, hvor seje skorstensfejere er, og hvorfor de egentlig har høj hat på.

14:40  

Kika og Bob (7)
Kika og Bob (7) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

14:50  

Remy og Boo
Remy og Boo

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2018 - Med kaffebar og luksushonning
Kender Du Typen? 2018 - Med kaffebar og luksushonning Hvem er det, der gerne selv svinger malerpenslen og altid går i uldsokker, men også bliver inviteret til bal hos Dronningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et ungt hjem i det centrale Aarhus. Vært: Mads Steffensen

15:30  

Fader Brown V (1:15)
Fader Brown V (1:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) En mystisk fremmed, et forsvundet æsel, halsbetændelse i kirkekoret og en kidnappet baby truer med at ødelægge julefrokosten. Fader Brown forsøger at komme til bunds i sagen.

15:45  

Fader Brown IV (9:10)
Fader Brown IV (9:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown efterforsker mordet på en luftfartsmagnats søn.

16:25  

Fader Brown V (2:15)
Fader Brown V (2:15) Engelsk krimiserie fra 2017. (Father Brown) Fader Brown bliver bedt om at holde øje med Lady Felicias niece Bunty. Men så bliver hun mistænkt for mord.

16:30  

Fader Brown IV (10:10)
Fader Brown IV (10:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown møder en voodoopræst, der er besat af at vinde kvinden i sit liv tilbage.

17:10  

Jordemoderen IX (1:10)
Jordemoderen IX (1:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lægerne og jordemødrene fra Nonnatus House rejser til en fjern, men idyllisk skotsk ø, hvor beboerne har desperat brug for deres evner. Udsat for vind og vejr må holdet arbejde under svære forhold med begrænset adgang til vand og elektricitet.

17:15  

Jordemoderen IX (2:10)
Jordemoderen IX (2:10) Engelsk dramaserie fra 2019. (Call the Midwife) Lægerne og jordemødrene fra Nonnatus House er taget til en fjern, men idyllisk skotsk ø, hvor beboerne har desperat brug for deres evner. Udsat for vind og vejr må holdet arbejde under svære forhold med begrænset adgang til vand og elektricitet.

DR2

17:00  

Historiequizzen: Vilhelm Lauritzen-terminalen
Historiequizzen: Vilhelm Lauritzen-terminalen Adrian Hughes er ved roret, når Historiequizzen besøger Vilhelm Lauritzen-terminalen. Deltagerne skal quizze om smukke stewardesser, vanvittige vovehalse og finurlige forbud. Blev passagererne vejet i fuld offentlighed i 1930'erne og hvorfor fik SAS en bøde på 20.000 dollars i 1950'erne? Gæt selv med, når Cecilie Nielsen og Kåre Johannessen dyster mod Trine Halle og Christian Donatzky.

17:30  

Monarkiets myter (3:6)
Monarkiets myter (3:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Royal History's Myths and Secrets) Var det rygter, der ødelagde dronning Anne af Storbritanniens omdømme og arv? Dronning Annes rolle som regent er ofte blevet skæmmet af sladder om hendes kærlighedsliv og helbred helt frem til i dag. Men var hun i virkeligheden en mere begavet, handlekraftig og succesfuld dronning, end historien fortæller? Historiker Lucy Worsley går på jagt efter sandheden.

TVR

15:05  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:30  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

15:55  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Det perfekte kup
Karlas Fantalastiske Klasse - Det perfekte kup Karla, Othello og Alex skyder med Mega Blasters i bussen, indtil buschaufføren tager dem. Karla lægger den perfekte plan, så de kan stjæle dem tilbage.

16:30  

Paw Patrol VIII
Paw Patrol VIII En dans med Luke Stars + Vovserne redder en drille-sprutte.

16:50  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

17:05  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

17:25  

Hugo og Drømmemasken | Hvor er energikilden
Hugo og Drømmemasken | Hvor er energikilden Storm er bange, da han ikke kan komme ud af sin drøm. Samtidig bliver drømmemasken mere og mere overbelastet. Men Hugo får en idé, som måske kan få Storm ud.

17:30  

Hugo og Drømmemasken | Er det virkelighed eller drøm?
Hugo og Drømmemasken | Er det virkelighed eller drøm? Storm skal forsøge at drømme en ven frem for at komme ud af drømmen. Han drømmer en version af Hugo frem, og sammen skal de to nu finde grænsen mellem drøm og virkelighed.

17:40  

Hugo og Drømmemasken | Springer ud i afgrunden!
Hugo og Drømmemasken | Springer ud i afgrunden! Inde i drømmen når Storm og Drømme-Hugo grænsen. Og sammen må de hoppe ud over en sindssyg farlig afgrund. Men noget sniger sig med ud af drømmen.

17:55  

F for får V (6)
F for får V (6)

DR1

18:00  

Antikduellen (3:12) - Køge
Antikduellen (3:12) - Køge I dag er Antikduellen taget til Køge, og det er Helga Thodsen og Simon Krogsgaard, som skal ud og bruge 10.000 kr. på bare fem timer her i området. Simon har en solid føring på 1.700 kr., men han har ikke tænkt sig at slappe af. Helga gør alt hvad hun kan, for at se, om hun kan nå at hente Simon, så hun kaster sig over et af sine yndlingsmaterialer, nemlig teak. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:00  

Antikduellen (2:12) - Grindsted
Antikduellen (2:12) - Grindsted Grindsted lægger hus til, når Antikduellen rykker ud med duellanterne Helga Thodsen og Simon Krogsgaard. Simon fører med sølle 200 kr., så Helga har alle muligheder for at hente ham. Simon kører den sikre stil, men finder også et par jokere. Duellanternes indkøb vurderes, og dagens vinder kåres. Vært: Anne Katrine Okholm Skole

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

20:00  

Versus (2:8)
Versus (2:8) Dansk underholdning fra 2022 Glæd dig til en spektakulær sprint, når Danmarks hurtigste 100-meterløber Kojo Musah, skal løbe om kap med en helikopter. Følg også med i redningsaktionen, hvor en brandmand og en livredder skal igennem ild og vand. De øvrige duellanter tæller blandt andet en glaspuster, en trompetist, en bartender og en lerdueskytte - og så skal Hjalte dyste mod en tømrer i at slå søm i.

DR2

18:30  

Curlerkongen - historien om en dansk verdenssucces (2:3)
Curlerkongen - historien om en dansk verdenssucces (2:3) Carmen Curlers bliver på rekordtid en gigantisk eksportsucces. Fotomodeller og filmstjerner i Paris, London og New York bruger det nye krølleapparat fra Kalundborg, hvor hundredvis af kvinder får job og for første gang oplever at tjene deres egne penge. Men et magtskifte truer.

19:00  

Husker du ... 1970'ernes kvinder
Husker du ... 1970'ernes kvinder I 1970'erne går rødstrømperne på barrikaderne, de smider bh-en og går som mændene rundt i bar overkrop. Kvinderne er socialister og kræver ligeløn og kønskvotering. Mændene ser undrende til, mens kvindebevægelsen ændrede sig fra en gangart til en politisk manifestation. Sendt første gang 07.02.2009

20:00  

Spionen
Spionen Norsk autentisk drama fra 2019. Sonja Wigert er Skandinaviens mest feterede diva. I 1942 fængsler nazisterne hendes far. Hun mødes i Oslo med Reichskommissar Terboven, som ikke ved, at hun er svensk spion. Det lykkes hende at flirte sig til sin faders løsladelse - mod at hun bliver Terbovens elskerinde og tysk spion. Prisen er høj. Risikerer hun at miste manden i sit liv, diplomaten Andor Gellért? Medvirkende: Ingrid Bolsø Berdal, Rolf Lassgård, Alexander Scheer, m.fl. Instruktion: Jens Jonsson.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Da Tim bliver vildt glad for at genforene en caribou-kalv med dens flok, er han ikke opmærksom på sine omgivelser, og er ved at bringe deres opgave i fare.

18:25  

Svampebob Firkant VIII (5)
Svampebob Firkant VIII (5) Blækwarts voksenskole + Mundtlig fremlæggelse

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:05  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

19:10  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:15  

Remy og Boo
Remy og Boo

19:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:25  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:35  

Paddington II
Paddington II

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

19:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

20:00  

Ratchet & Clank
Ratchet & Clank Animationsfilmen 'Ratchet & Clank' er baseret på computerspilserien af samme navn. To umage individer slår sig sammen for at stoppe den onde Chariman Drek og derved afholde ham fra at ødelægge en planet. Sammen med et hold kaldet The Galactic Rangers forsøger Ratchet og Clank at redde galaksen.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

En ny chance til Larry Crowne
En ny chance til Larry Crowne Amerikansk komediedrama fra 2011. (Larry Crowne) Larry er ikke typen, der triller tommelfingre, men alligevel mister han sit job. Det skulle nødig ske igen, så Larry beslutter sig for at videreuddanne sig. På universitetet er Larry en hel del ældre end de andre studerende, men snart har han fået nye venner, og så brænder han tilmed varm på en af lærerne. Medvirkende: Tom Hanks, Julia Roberts, Bryan Cranston m.fl. Instruktion: Tom Hanks.

23:05  

Sidste stop
Sidste stop Amerikansk thriller fra 2018. (The Commuter) Forsikringsmanden Michael er på vej hjem med toget. Det er en dag som alle andre. I hvert fald lige indtil han bliver kontaktet af en mystisk kvinde, som vil lege en mærkelig leg. Michael skal identificere en bestemt passager på toget inden det sidste stop. Snart går det op for Michael, at en dødbringende plan er ved at blive sat i værk. En kamp mod uret begynder. Medvirkende: Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson m.fl. Instruktion: Jaume Collet-Serra.

DR2

21:41  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

21:47  

Explainer - Hvordan er livet i Gaza?
Explainer - Hvordan er livet i Gaza? Forstå og mærk din verden. Midt i nyhedsstrømmen giver vi dig overblikket og forklaringen bag de største og vigtigste historier.

21:47  

Explainer - Hvad laver de russiske spioner i Norden?
Explainer - Hvad laver de russiske spioner i Norden? På Østerbro i København ligger der en bygning, som i mange år er blevet brugt som en spionstation af Rusland. Ifølge en række nordiske efterretningschefer arbejder der nemlig ikke kun diplomater på de russiske ambassader i Norden. Russiske efterretningstjenester bruger også ambassaderne til at skaffe sig hemmelige informationer, kortlægge sårbarheder i vores forsvar og stjæle førende teknologi og videnskab. I dokumentarserien "Skyggekrigen" kan DR nu afsløre, at der også har været spioner på den russiske ambassade i København.

21:50  

Explainer - Hvorfor er der så mange skyderier i Sverige?
Explainer - Hvorfor er der så mange skyderier i Sverige? Sverige er ramt af en skudepidemi. September blev en af de blodigste måneder i nyere svensk historie med 11 skuddrab på én måned. Den svenske statsminister kalder det en selvpåført national krise - men hvordan er det endt så galt i Sverige?

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Das Boot II (1:8)
Das Boot II (1:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Den anerkendte ubådskaptajn Johannes Von Reinhartz tildeles en vigtig ny mission. Men kaptajnen skjuler, at han er begyndt at afsky krigen. Kan missionen blive hans udvej? Margot og Simone forsøger at hjælpe den jødiske familie Goldblatt med at flygte. I New York længes Hoffmann kun efter én ting - at komme hjem og rense sit navn. Men så møder han jazzsangerinden Cassandra.

23:15  

Das Boot II (2:8)
Das Boot II (2:8) Tysk krigsdramaserie fra 2020. Ehrenbergs afsløring får alvorlige følger for Wrangel og U-612's besætning. Men da Johannes' plan kommer frem i lyset, kender Gluck kun én mand, der er i stand til at stoppe ham. I La Rochelle tilkalder Gestapochefen Forster hjælp til at finde familien Goldblatt. Det sætter Margot i en desperat situation.

TVR

21:30  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

00:45  

Beck: Ingen tvivl
Beck: Ingen tvivl Svensk krimi fra 2020. (Beck - Utom rimligt tvivel) En tilsyneladende banal episode fører til et makabert fund i bagagerummet på en bil - og til et dramatisk møde med en pistolbevæbnet mand. Det bliver begyndelsen på en af Beck-gruppens mest følelsesladede sager.

02:15  

Fader Brown IV (3:10)
Fader Brown IV (3:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Brown efterforsker hvorfor en forhenværende bøddel er blevet forgiftet.

02:15  

Fader Brown IV (5:10)
Fader Brown IV (5:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Fader Browns ærkefjende Flambeau får Fader Brown til at hjælpe sig med at stjæle pavens gave til dronningens kroning.

03:00  

Fader Brown IV (4:10)
Fader Brown IV (4:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) En vanvittig komiker har svoret at hævne sig. Fader Brown bliver viklet ind i komikerens hævntogt.

03:00  

Fader Brown IV (6:10)
Fader Brown IV (6:10) Engelsk krimiserie fra 2016. (Father Brown) Lady Felicias kører uforsvarligt, og havner i hospitalssengen ved siden af Mrs. McCarthy.

03:45  

Rick Steins elskede Cornwall (1:15)
Rick Steins elskede Cornwall (1:15) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) Cornwall er et skønt sted fuld af overraskelser. Denne gang tager Rick Stein os med til Padstow, hvor han for 50 år siden købte en natklub med sin bedsteven Johnny Walter. Turen går også til den populære kystby Bude, hvor der er tid til en dukkert i dens fantastiske havbad. Og i Sennen Cove tager fiskere Rick med ud for at fange en relativt ny fisk på de britiske middagsborde: sej.

03:45  

Rick Steins elskede Cornwall (15:15)
Rick Steins elskede Cornwall (15:15) Britisk madserie fra 2021. (Rick Stein's Cornwall) På sidste etape af Ricks Cornwall-odyssé, tager han på en storbyferie i Truro. Her hører han en usædvanlig spøgelseshistorie og besøger den storslåede katedral. Han møder en familie, der serverer et lækkert måltid med indmad - og han fortæller historien om den excentriske præst Robert Stephen Hawker, der har skrevet Cornwalls uofficielle hymne.

DR2

00:15  

Lady Bird
Lady Bird Amerikansk komediedrama fra 2017. Den viljestærke teenagepige Christine "Lady Bird" McPherson er ved at blive voksen, med alt, hvad der deraf følger af op- og nedture. Lady Bird drømmer om at forlade sin kedelige hjemby og blive optaget på universitetet i New York, alt imens hun forsøger at manøvrere i sit forhold til sin mindst lige så kamplystne mor. 'Lady Bird' er 'Barbie'-instruktøren Greta Gerwigs Oscarnominerede gennembrudsfilm. Medvirkende: Saoirse Ronan, Laurie Metcalf, Timothée Chalamet m.fl. Instruktion: Greta Gerwig.

01:45  

Hjælp! Satan kommer
Hjælp! Satan kommer Canadisk dokumentar fra 2023. (Satan Wants You) Sataniske ritualer, blod og panik. I 1980 skriver psykiateren Lawrence Pazder og hans patient Michelle Smith bestselleren 'Michelle Remembers'. Via kontroversiel terapi husker Michelle fortrængte barndomsminder om at være blevet bortført af satanister i Canada. Men i kølvandet følger massehysteri, uretmæssige domme og ødelagte familier. Hvad er sandhed, og hvad er løgn? Og hvordan kan konspirationsteorier om en satanisk kult sprede sig så nemt?

03:15  

Ondskaben i os (1:5)
Ondskaben i os (1:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (The Devil You Know) I Pazuzu Algarads hus er der ingen regler. Man kan tage stoffer, kaste med knive og have sex-orgier. Her hænger outsiderne og stofmisbrugerne ud. Midt i North Carolinas bibelbælte svirrer rygterne. Er han satanist, kannibal og morder? I 2009 forsvinder Joshua Wetzler fra sin eks-kæreste og søn. Den karismatiske Pazuzu, hvis rigtige navn er John Lawson, praler af mordet. Politiet har ingen spor, men så dykker journalisten Chad Nance ned i sagen.

03:55  

Ondskaben i os (2:5)
Ondskaben i os (2:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2019. (The Devil You Know) Pazuzus aura og personlighed er exceptionel. Folk flokkes om ham, og siger, at de føler sig frie og magtfulde i hans nærvær. De drikker sig fulde, tager heroin og snitter i sig selv og hinanden. Grænserne bliver hele tiden flyttet. Når Pazuzu er fuld og på stoffer, praler han af at have lig i baghaven, men ingen tror på ham. Er det derfor det lykkedes ham at skjule det for politiet i over fem år?

TVR

03:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, RANDERS.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1103092618